ÇEDES PROJESİ DEĞERLER EĞİTİMİ ''YARIŞMA''

1.      ÇEDES projesi kapsamında "Edep-Saygı-Nezaket “konularını vurgulamak üzere okulumuzda şiir, hikâye ve resim yarışması yapılmıştır. Yarışmada Şiir kategorisinde 1.olan 2/B sınıfı öğrencisi Yusuf ALTIN, Hikaye kategorisinde 1.olan 4/B sınıfı öğrencisi Hira TUZLU, Resim kategorisinde 1.sınıflar içinde 1.olan 1/B sınıfı öğrencisi Deniz ÇEPER, 2.sınıflar içinde 1.olan 2/B sınıfı öğrencisi Elif Zümra AKTAŞ, 3.sınıflar içinde 1.olan 3/D sınıfı öğrencisi Elif Yaren ÇİRKİN,4.sınıflar içinde 1.olan 4/C sınıfı öğrencisi Miray YALDIZ’a Okul İdaremiz tarafından ödüller takdim etmiştir. Öğrencilerimizin yaptıkları çalışmalar Okul Gazetesi panosunda sergilenmiştir. Ayrıca kulüp öğrencilerinin edep, saygı ve Nezaket konusuyla ilgili buldukları güncel haberler de paylaşılarak aylık gazete panomuz oluşturulmuştur.

30-11-202330-11-202330-11-202330-11-2023